Nanoshine
HENTER NANOSHINE.DK

Grundig bilpleje og klargøring af bil i København

nano@nanoshine.dk

Velkommen til Nanoshine – din detaljeorienterede udbyder af bilpleje og klargøring af bil i København. 

Du kan møde os på Arnold Nielsens Blvd. 68 i Hvidovre, hvor vi står klar til at byde din bil velkommen i nogle af branchens bedste hænder – uanset om du besøger os for en komplet folieindpakning, en forbedring af lakken på din bil, en effektiv stenslagsbeskyttelse, eller en gennemført rens og vask fra ende til anden.

Hos Nanoshine gør vi det altid gennemført og grundigt. Du kan derfor trygt overlade pleje, forbedring og klargøring af din bil til os.

Nanoshine har flere års erfaring med pleje og klargøring af biler i den luksuriøse ende – for eksempel har vi siden 2018 haft et fast samarbejde med Aston Martin Copenhagen. Det betyder, at vi har haft fornøjelsen af at arbejde med lakkorrektion af et udvalg af nogle af Aston Martins mest eksklusive modeller – blandt andet Vanquish Zagato Shooting Brake.

 

Dermed ikke sagt, at vi udelukkende beskæftiger os med high end-modeller. For nok får vi mange luksusmodeller gennem for klargøring, men vi har bestemt også plads til de mere gængse modeller.

 

Hvis du har et ønske om at passe godt på din bil, har vi viljen og professionalismen til at imødekomme dine ønsker.

Klargøring af biler i alle formater

nano@nanoshine.dk
MAGIC BY NANOSHINE

Få fabriksnyt finish – og lidt til...

nano@nanoshine.dk

Det er vores klare målsætning at beskytte din bil med respekt for den tid og investering, du har lagt i den. Derfor tilbyder vi en række skånsomme behandlinger, som får din bil til at fremstå som fabriksny igen – og lidt til.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 

  • Car wrapping – foliering af din bil, der sikrer et flottere finish
  • Lakforbedring – vedligeholdelse, beskyttelse og beskyttelse af lakken på dit køretøj
  • Solfilm – giv din bil et elegant look, og skab et bedre indeklima i bilen
  • Stenslagsfolie – beskyttelse til lak mod stenslag, vaskeridser og solskader

 

Du får med andre ord tilbudt alt i professionelt bilpleje, når du vælger Nanoshine som din leverandør af klargøring af bil.

VORES YDELSER

Lak-korrektion

LAK-KORREKTION

Car Care

CARCARE

Solfilm

SOLFILM

Nanoshine er mindre men passioneret hold af fagfolk med mange års erfaring i branchen. Det betyder, at din bil ikke alene er i de bedste hænder – men at der også bliver taget særdeles godt hånd om din bil.

 

Vi tager den tid, det skal tage, at give din bil den absolut bedste behandling. Passion og perfektionistisk håndværk er nøgleord hos Nanoshine – og det vil du kunne mærke og ikke mindst se som kunde hos os.

 

Du vil altid kunne være tryg ved, at vi udfører opgaven med omhu og knivskarpt øje for detaljen – arbejdet bliver udført med de bedste værktøjer og produkter. Vil tilbyder forskellige pakketilbud, men vi udfører også særlige behandlinger lige efter dine ønsker og behov.

Passioneret og perfektionistisk beskyttelse og klargøring af din bil

nano@nanoshine.dk

Produkter fra webshoppen

Betal –  Hurtigt, nemt & sikkert med

VORES PARTNERS