Nanoshine
HENTER NANOSHINE.DK

Keramisk coating

Keramisk coating – den ultimative beskyttelse af din lak

Med en keramisk coating beskytter du din billak mod støv, salt, pollen og andre elementer. Og som en ekstra bonus bliver din også nemmere at holde ren, da coatingen gør det sværere for snavs at sætte sig i lakken. Ikke mindst er behandlingen langtidsholdbar – med vores top-of-the-line produkt Diamond SS™ får du beskyttelse i op til 8 år!

Er du også træt af at vaske, skure og polere din bil regelmæssigt? Med en coating fra Nanoshine kan du blive snavs, vaskemærker og mindre lakskader kvit på ingen tid.

Information:

Produkterne er til professionel brug.

Ønsker du at have vores produkter i dit bilplejecenter, så tag endelig kontakt til os – vi står klar til at råde og vejlede.

Produkterne som System X Renew og Textile kan bruges af alle.

Med keramisk coating beskytter du lakken på din bil
trustpilot-nanoshine-stars

Vores Produkter

Vores Produkter

max-sx-web-359×421
Max ™
 • Førende keramisk teknologi
 • Super glat og ekstremt blank
 • Meget avancerede belægning
 • Stærkere og hårdere

Max ™

Maksimal beskyttelse, maksimal holdbarhed

System X Max ™ er den første keramiske teknologi, der er mere holdbar og miljøvenlig end nogensinde før. Max ™ giver et stærkere, hårdere lag – op til fire gange tykkere, 2x stærkere og 2x bedre holdbar end tidligere coatinger. Maxs øgede styrke gør den mere modstandsdygtig over for skadelig kalkpletter.

Denne meget avancerede belægning er stadig super glat og ekstremt blank. System X Max ™ er perfekt til lastbiler, Powersports, autocampere, luftfart, flådebiler og meget mere!

Kontakt os

diamond-2x-430×530
DIAMOND
 • Top-of-the-line!
 • Låser det våde glans look
 • Holdbarhed på 8 år+
 • Permanent 9H+
 • Superglat & selvrensende

Diamond SS ™

En levetid med højglans og keramisk beskyttelse

System X Diamond SS ™ er en superglat, fleksibel, permanent 9H+ keramik coating, laver en helt uopnåelig glans, glathed og hydrofobiske egenskaber.

Denne top-of-the-line selvrensende belægning, er glat at røre ved og giver en dyb, våd glans til lakken. Diamonds fantatiske lak-beskyttelse mod hverdagskontaminering, holder din lak flottere end ny, så længe du har den.

 

Kontakt os

IMG_1643
Crystal
 • 36 mdr. holdbarhed
 • 7H+
 • Hydrofobisk effekt
 • Til lak-overflader

Crystal

Crystal giver en enestående glans og beskytter din lak mod hverdagskontaminering gennem dens hårde kemiske resistens og frigørelsesegenskaber.

Denne hårde selvrensende belægning eliminerer behovet for at vokse eller forsegle hver anden måned.

Crystal beskytter dit køretøjs lak mod de skadelige virkninger af sur regn, UV-stråler, salt og miljøforurenende stoffer. Den stærke binding skabt af den keramiske belægning giver fremragende holdbarhed i ethvert miljø.

Crystal efterlader din lak glat og ekstremt nem at rengøre. Det optiske klare keramiske lag dannet af System X Crystal forhindrer, at forurenende stoffer sætter sig i din lak. Harpiks, tjære, vandpletter og andre lak-kontaminanter er nemme at fjerne.

Kontakt os

glass-sx-web-359×421
Glass ™
 • Beskytter glasoverflader i op til 2 år!
 • Øger effektivt udsynet i regnen
 • Hydrofobiske egenskaber

Glass ™

Utrolig klarhed og beskyttelse

System X Glass ™ beskytter dine ruder, spejle og glasoverflader i op til 2 år!

Denne fantastiske coating beskytter mod mikroridser, mens den forøger overfladens hydrofobe egenskaber. System X Glass ™ øger synligheden betydeligt i regnen og gør afisning om vinteren og rengøring af udsplattede insekter om sommeren til en leg.

Ceramic glass coating

Kontakt os

Renew-web-8oz-main-min
Renew
 • Hurtige og nem installation
 • System X ® nano-beskyttelse
 • Enestående glans
 • Ultra hydrofobe egenskaber.
 • Kan bruges af alle

Renew ™

Hurtig keramisk spraycoating

Renew ™ kan bruges som en enkeltstående HYPER glans-coating eller som top-coating til din eksisternede keramiske coating.

Den hurtige måde at tilføje System X ® nano-beskyttelse til dit køretøj, fly eller båd. Renew ™ giver enestående glans og beskyttelse med ultra hydrofobe egenskaber.

 

Renew coating til biler

køb

Hvad er en keramisk coating?

En keramisk coating – eller ceramic coating, som det også hedder – er flydende polymer, der påføres på din bils eksteriør. Den keramiske belægning binder kemisk med bilens fabrikslakering og skaber på den måde et beskyttende coating lag.

Bliver en keramisk coating udført korrekt, danner den en permanent eller semi-permanent binding med bilens lak. Det betyder, at lakken hverken kan nedbrydes eller skylles mange år frem i tiden.

Sådan foregår en keramisk coating

Som kunde hos Nanoshine er du altid sikret bilpleje af ypperste kvalitet – derfor laver vi også alt det nødvendige forarbejde, inden vi coater din bil. Processen indebærer følgende trin:

 1. Vi vasker bilen.
 2. Vi polerer lakken grundigt.
 3. Vi affedter lakken, så den keramiske coating kan binde sig til lakken.
 4. Vi coater lakken.

Hos Nanoshine er din billak i branchens bedste hænder.

Hvad er fordelene ved en ceramic coating?

Ligesom et kært barn har keramisk coating også mange navne, derfor vil du også høre vores erfarne medarbejdere bruge navne som nano coating og opti coat. De forskellige navne til trods er fordelene ved en ceramic coating ikke til at komme udenom – vi kan blandt andet nævne:

 • Beskytter mod UV-skader.
 • Beskytter mod kemiske pletter og ætsning.
 • Gør bilen nemmere at rengøre.
 • Forbedrer udseende og glans.

Car coatings er ikke kun forbeholdt din bils eksteriør. Derfor indeholder vores sortiment også coatings til at beskytte din bils interiør, så du kan blive solskader og snavs på dine bilsæder kvit. Vi anbefaler især en interiør coating til kunder, som har børn, da det kan være en kæmpe hjælp til at bekæmpe de små fedtfingres unoder på bagsædet.

Hvilke car coatings tilbyder vi?

Hos Nanoshine vil vi altid vores kunder det bedste, derfor bruger vi også kun markedets absolut bedste produkter fra SYSTEM X COATING.

Produkter til coating af båd, fly og bil

Vi tilbyder vores lækre udvalg af coating produkter til både, fly og biler. I vores sortiment har vi blandt andet:

 • Vores Diamond SS 9H+ Coating er den mest populære vi anvender, med en holdbarhed på op til 8+ år
 • Den næstbedste og billigere mulighed er vores Cystal Coating med op til 3+ års holdbarhed.
 • Vores Glass Coating gør forruden hydrofobisk, så regnen preller af og insekter har svært ved at sidde fast på glasset, holdbarhed på op til 24 mdr.
 • Vores System X interiør coating er den bedste til textil og læder, beskyttelse mod UV falmning, snavs, osv.
 • System X Renew er et af vores ynglingsprodukter at påføre efter en bilvask eller til at lukke lakken efter en lettere polering, giver utrolig glans og smudsafvisende effekt, kan også bruges til at fornye allerede coatede biler.

Stenslagsfolie eller keramisk coating?

Selvom en ceramic coating er en fremragende løsning til dig, som ønsker at beskytte din bil mod snavs og pletter, skal det ikke ses som en fuldblodserstatning for stenslagsfolie. Er du i tvivl om, hvilken løsning som er bedst for dig og din bil, så kontakt os i dag – så finder vi ud af det i fællesskab.

Hvad er prisen på en professionel car coating?

Hvis du er typen, som går op i standen af din bil, så er en ceramic coating helt sikkert noget for dig. Det er en effektiv, nem og billig måde at beskytte din bils eksteriør og interiør på. Prisen på en professionel car coating afhænger af, hvilken type behandling, du ønsker til din bil, derfor kan vi heller ikke komme med en fast pris.

Kvalitet og pris hænger som hovedregel sammen. Hos Nanoshine har vi konkurrencedygtige priser, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores services. Ønsker du et konkret og uforpligtende tilbud på en ceramic coating til din bil, så ring eller besøg vores værksted i Hvidovre – vores team står altid klar til at hjælpe.

Indhent et tilbud på nano coating

Ønsker du at have vores produkter i dit bilplejecenter, så tag endelig kontakt til os – vi står klar med kvalitets råd og vejledning. Produkterne som System X Renew og Textile kan bruges af alle – men forhør dig med en professionel for at få det bedste resultat.

Hos Nanoshine er vi specialister i det, vi laver, og vi har flere årtiers erfaring. Vores lange historik i bilbranchen er kun muliggjort af vores konstante stræben efter perfektion og kvalitet. Vi elsker det, vi laver – og det smitter af på de produkter, som vi leverer, og den service vi yder.

Kontakt os på telefon + 45 53 63 42 11, send en mail til nano@nanoshine.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi lover, at vi er landets bedste til det, vi laver!

Vi Tilbyder Også

Stenslagsfolie

PPF - Paint Protection Film

Folie

Car Wrapping

Coating

Lak Beskyttelse

Lak-korrektion

Lak Polering

Bilpleje

Bilvask

Solfilm

Toning af ruder