Nanoshine
HENTER NANOSHINE.DK

Om nanoshine

Når du går ind ad døren hos Nanoshine, vil du opleve et bilpleje-univers, hvor ingen detaljer bliver overset.

Hos Nanoshine er det nøgle- ord som passion, eksklusivitet, speciel, niche og perfektionistisk håndværk, der er gældende. Nanoshine er førende indenfor lak-korrektion af auto-lak, samt keramisk coating.

Nanoshine startede i 2018, og er blevet taget rigtigt godt imod, specielt hos Aston Martin Copenhagen, som har taget Nanoshine op på et endnu højere niveau, med deres eksklusive superbiler.

Derfor er vi stolte af at have stået for lak-korrektion af bl.a. Aston Martins:Vantage AMR, Rapide AMR, DB11 AMR, Vantage GT8, Vanquish, Volante,Vanquish Carbon Black og den virkelig eksklusive Vanquish Zagato Shooting Brake

Hos Nanoshine beskytter vi din bil, og den investering du har lagt i den. Vores beskyttelsesprodukter er de bedste på markedet, lige fra stenslagsfolie (selvhelende Paint Protection Film) til keramisk coating fra SYSTEM X.

Det er her vi skiller os ud fra andre. Vi kan både få din nye og ældre bil til at blive flottere, end da den forlod fabrikken!

Hos Nanoshine bruger vi kun det bedste af det bedste, til at udføre opgaverne, og behandler hver opgave individuelt, med de ønsker kunden måtte ha’ – om det drejer til om komplet klargøring, en car wrap eller solfilm til bilen.